Wat heb jij aan in bed?

Graag wil ik van je weten wat heb jij aan in bed?  Zelf slaap ik het liefst in mijn blootje. Hartje zomer, lekker de lakens op mijn huid voelend. Intens contact … en dan het liefst in een heerlijk schoon opgemaakt bed. Dat slaapt voor mij heerlijk!

Het is ook bewezen dat je beter én lekkerder slaapt met goed huidcontact, dus bloot.

Maar ja, het wordt weer herfst. De nachten worden langer, het wordt weer kouder oftewel de temperatuur daalt en …. dus kan ik niet meer bloot slapen. Het wordt mij te koud. Hoe verder in het seizoen hoe meer ik aan heb.

Ik trek een t-shirt aan en het liefst een pyama die ook mijn benen warm houdt. En zelfs als het heel koud wordt, ga ik met sokken aan naar bed.

Goed en lekker warm. Ja … het is belangrijk om voor jezelf te zorgen. Liefde voor én aan jezelf is ook een voorwaarde om goed en lekker te slapen.

Dus, wat doe jij?

Zorg je goed voor jezelf? Heb je regelmatig een schoon opgemaakt bed?

En waar we met name benieuwd naar zijn:

Ik slaap het liefst bloot. En jij?

Wat heb jij aan in bed?

We lezen het graag, dus laat je reactie hieronder achter:

Reacties

 1. A'rie zegt:

  Wat heb ik aan in bed? Niets of iets satijnglads: ik slaap in een waterbed en dan is het wat makkelijker omdraaien. Nu het kouder wordt, voelt het bed heerlijk wolligwarm aan: ik stap dus nooit in een koud bed.

 2. Hanneke zegt:

  Ik slaap het liefst met alleen een slip aan, maar nu met al die opvliegers is het lekkerder om iets aan te hebben wat zweet opneemt!!!!

 3. Schaapje zegt:

  Het lijkt mij logische om naak te slapen als je een relatie hebt, plus mocht het koud worden kan je lekker tegen elkaar aan liggen onder de wollen dekens. 😀

 4. Marjo zegt:

  Ik slaap met een lang t-shirt. Anders plakken mijn armen en borsten aan mijn lijf en dat slaapt niet lekker. Bovendien blijven dan mijn schouders lekker warm
  En ik heb graag een stofje over mijn billen heen.

Laat wat van je horen

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.