JA! Ik wil weer lekker slapen!

 

Slaap jij al jaren slecht?

Zie je er tegenop om naar je bed te gaan? Lig je ‘s nachts te malen en kun je je gedachten moeilijk stop zetten? Word je ‘s morgens nog moeier wakker dan dat je naar bed ging?
 Dan ben jij een van de vele mensen met slaapproblemen. Je bent moe van het zoeken naar een oplossing en hebt het gevoel dat je leven de moeite niet meer waard is als je altijd zo voelt. Je wilt weer slapen als  een roos en ‘s morgens uitgerust wakker worden. En dat is logisch, want een goede nachtrust helpt je actief en energiek te zijn en de dingen te doen die je wilt doen.

Stel je voor dat je vanaf morgen weer lekker zou kunnen slapen?

Hoe het zou zijn om ‘s avonds opgewekt naar je slaapkamer te gaan voor een nacht waaruit je weer fris ontwaakt? Om gewoon nooit meer na te hoeven denken over wel of niet slapen want je slaapt gewoon goed. Het is geen issue meer! Dat lijkt bijna een droom die uitkomt!

Waarom lukt het je dan niet om lekker te slapen?

Je hebt al zoveel dingen geprobeerd dat je gewoon geen zin meer hebt om moeite te doen. Je houdt jezelf voor dat acceptatie de enige weg is. Tenslotte zijn er zoveel meer mensen die hetzelfde ervaren. Als er een tovermiddel was dan was dat al lang bekend geworden. Toch is het mogelijk om weer lekker te slapen zonder tovermiddel. Zonder dure pillen en poeders die je door de nacht slepen. Een goede nachtrust is een belangrijke basis voor een gelukkig en gezond leven en daar is echt een oplossing voor!

Hoe ga je weer lekker leren slapen?

Dat begint met inzicht in jezelf en het slaapgedrag dat je jarenlang bewust of onbewust opgebouwd hebt. Je hoeft je gedrag daarvoor niet ineens 180 graden om te gooien maar alleen te beginnen met het analyseren van de factoren die je nachtrust kunnen verstoren en daar langzaam verandering in aan te brengen.
Wat je daarvoor nodig hebt is een leidraad die je stap-voor-stap door het proces heenvoert. Op een simpele en eenvoudig toe te passen manier.

Over de Online Training “Lekker Slapen”

Onze slaaptraining geeft je alle handvatten die nodig zijn om weer lekker te leren slapen.
 In 2 maanden tijd leer je methoden voor een gezonde slaap waaruit je uitgerust opstaat. De training is online zodat je hem op elk moment dat het jou uitkomt kunt volgen. Je hoeft er de deur niet voor uit en dat scheelt je veel tijd en energie. De oefeningen en meditaties in de cursus worden uitgebreid uitgelegd en de tips zijn gemakkelijk uit te voeren.

Normaal gesproken ga je met slaapproblemen naar de huisarts die je pillen voorschrijft of doe je een slaaptraining op een speciale locatie. Deze laatste trainingen lopen qua kosten uiteen van 800 tot 1.200 euro. Omdat niet iedereen het budget hiervoor heeft hebben wij als kannietslapen team een online slaaptraining ontwikkeld voor een fractie van de prijs.
 2 maanden lang ontvang je elke week een nieuwe “slaapstap” in je e-mail met de informatie en inzichten om je slaapgedrag te veranderen. Je oefent ermee en na een week ontvang je de volgende stap. Zo ontwikkel je langzaamaan een nieuw, ander en positief slaapgedrag dat ervoor zorgt dat je weer Lekker Slaapt.

Wie zijn wij?

Ferdinand Aukes en Margreet Jonker zijn ervaringsdeskundigen en hebben deze training ontwikkeld omdat ze zelf jarenlang last hadden van slecht slapen. Als je zoals Ferdinand de eerste 22 jaar van je leven vrijwel geen oog dicht doet, je ouders bijna tot wanhoop gedreven hebt en uiteindelijk dan door de methodieken in deze training echt kunt slapen dan ben je zo blij dat je deze kennis met zoveel mogelijk mensen wilt delen!

En zo is deze training ontstaan. Online zodat je er niet de deur voor uithoeft en het bij wijze van spreken in je pyama kunt volgen.

Wat ga je leren met deze online slaaptraining?

De training bestaat uit 8 stappen en leert je wat de oorzaken zijn van slecht slapen, bevat meditaties en oefeningen die je helpen je beter te ontspannen en zo beter te slapen maar ook bijvoorbeeld voedingsadviezen en zelfs je slaapkamer interieur komt aan bod. Je leert onder andere hoe je rustiger in je hoofd wordt, hoe je ontspannen in slaap valt en hoe je lekkerder doorslaapt.

Voor wie is deze online slaaptraining bedoeld?

Deze training is bedoeld voor mensen die al jaren slecht slapen, minder afhankelijk willen zijn van pillen en poeders en een structurele oplossing willen in plaats van steeds een ander hulpmiddel.

Wat zijn de voordelen van deze online slaaptraining?

Een online training is een training waarvan de informatie (oefeningen, meditaties, tips) per e-mail verstuurd wordt. Dat heeft als grote voordeel dat je zelf bepaalt waar en wanneer je de informatie bekijkt en ermee oefent. Bovendien ontvang je de online training direct na je bestelling waardoor het je tijd en energie scheelt omdat je nergens naar toe hoeft.

Zit er garantie op de training
?

Ja, wij geven 100% garantie. Bevalt het je na 2 stappen niet, dan ontvang je binnen 30 dagen je geld terug.

Kun je vragen stellen over de training
?

Ja dat kan, je stuurt dan een e-mail naar info@kannietslapen.nl en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Krijg je alle stappen in 1x?

Nee, je ontvangt na elke week de volgende stap. Waarom?
 Jouw slaapprobleem is waarschijnlijk niet van de ene op de andere dag ontstaan. Misschien sliep je vroeger af en toe niet goed maar langzamerhand heb je een patroon ontwikkeld waardoor je elke nacht wakker ligt.
Dat patroon ga je met de training veranderen en dat kost tijd. De training is zodanig opgebouwd dat je lichaam en geest de tijd krijgen om de tips en oefeningen te integreren in je systeem. Je hebt daarom steeds per stap een week de tijd om er mee te oefenen zodat je klaar bent voor de volgende stap en de kans op definitief lekkerder slapen het grootste is.

Wat is mijn investering voor de training?

Normaal gesproken betaal je 197 euro voor de training “Lekker Slapen” maar… ben jij een snelle beslisser, wil je eindelijk lekker leren slapen, je overdag energiek voelen én schrijf je nu in dan betaal je slechts 97 euro! Een fantastisch aanbod dus! Met onderstaande button schrijf je je in en krijgt je direct toegang tot alle informatie, video’s, mp3’s en tips om beter te leren slapen.

Ja, ik wil deelnemen aan Lekker Slapen!

Hoe kan ik betalen?

Wij gebruiken PayPro voor de betalingen. Dat betekent 100% veiligheid omdat PayPro, Ideal en PayPal samenwerken met de belangrijkste financiële instituten die alle transacties garanderen en beschermen.
 PayPro accepteert Ideal (belangrijkste banken) en PayPal (creditcards).

Is er support op de online training?

Ja, we geven volledige support op de training en staan er 100% achter. Als er iets in de betaling, afhandeling of het gebruik van de online slaaptraining niet duidelijk is, dan helpen we je hiermee. Vanwege de lage kosten en vele cursisten is het echter niet mogelijk je bij elke stap persoonlijk te begeleiden.

Persoonlijke garantie

Wij zijn er zo van overtuigd dat onze training je helpt om beter te slapen dat je 30 dagen lang je geld terug ontvangt als je de oefeningen en tips opgevolgd hebt en nog geen verbetering hebt gemerkt. Dan stuur je een e-mail en ontvang je zonder problemen je geld terug. Wij willen alleen maar tevreden klanten! Je loopt dus geen enkel risico.

Online Slaaptraining

Bestel de training met korting!

Ja, ik wil deelnemen aan Lekker Slapen!

Want de prijs is echt extreem laag! Voor slechts 97 euro krijg je toegang tot de training “Lekker Slapen” die je leert weer lekker te slapen. Geen pillen en poeders maar inzicht in je slaapgedrag tot nu toe en concrete oplossingen voor een heerlijke nachtrust.

Meld je nu aan en betaal geen 197 euro maar slechts 17 euro!

Schrijf je daarom vandaag nog in.

Ja, ik wil voor slechts 17 euro starten met Lekker Slapen!

Ik gun mezelf een optimale slaap, ik wil niet langer wakker liggen en moe wakker worden. Ik investeer in mezelf en mijn nachtrust zodat ik elke ochtend heerlijk uitgerust, helder, gefocused en vol energie wakker word!

Ik schrijf me met onderstaande button in om gebruik te kunnen maken van deze lage prijs van 97 euro voor de online Slaaptraining “Lekker Slapen” en krijg daarmee direct toegang tot methoden die vele mensen lekkerder hebben leren slapen!

 

Ja, ik wil deelnemen aan Lekker Slapen!

 

Natuurlijk is het belangrijk dat je de huisarts raadpleegt en op de hoogte stelt van je slaapproblemen.