Frequently Asked Questions

Ik ontvang jullie berichten dubbel

Soms komt het voor dat je onze updates en tips dubbel ontvangt  nadat je bent aangemeld voor ons online trainingsprogramma “Lekker Slapen”. Wanneer dat het geval is kun je ons het beste even een e-mail sturen zodat we je van de juiste lijst kunnen uitschrijven.

Ik ontvang geen updates van de blog

Wanneer je jezelf niet hebt aangemeld voor onze updates en gratis tips dan ontvang je deze niet. Deelnemers van “Slaap Lekker” worden niet ook automatisch aangemeld voor de updates. Je hebt het immers zo druk als je zelf bepaalt. Mocht je onze updates en gratis tips alsnog willen ontvangen dan kan dat door je aan te melden aan de zijkant van de website.

Ik heb me aangemeld voor de training, maar kan alleen stap 1 zien. Wanneer krijg ik het vervolg?

Het programma stuurt je elke week een volgende stap toe. Er zit namelijk een opbouw in de training en oefening is daarbij belangrijk. Wij gaan er van uit dat jij tijd nodig hebt om de 1ste stap goed te integreren.  Daarna heb je alle tijd om aan de volgende stap te beginnen. Totaal ontvang je acht stappen van ons.

Wat als ik me wil afmelden voor “Lekker Slapen”?

Het programma is per stap op te zeggen, want als je eenmaal goed slaapt, heb je ons niet meer nodig! Opzeggen is simpel: via je PayPal-account kun je de betaling aan ons stopzetten. De rest wordt dan vanzelf geregeld.

U, wij, jij en je?

Omdat wij graag persoonlijk werken en een online training op zichzelf al een afstand creëert gebruiken wij op deze site heel bewust de “je” vorm om met jou te communiceren. Lekker makkelijk en ongecompliceerd.

Iedereen is hier verder welkom als hij  of zij een constructieve bijdrage levert vanuit zijn of haar eigen ervaringen met slapeloosheid. Je bent dus van harte welkom!