Onrust in je hoofd

OnrustOnrust

Toen ik nog iedere avond wakker lag van de onrust in mijn hoofd en graag wilde slapen, wist ik niet wat ik wel moest doen om in te slapen. Vaak lag ik te woelen en gingen er altijd vele gedachten door me heen. Deze gedachten kon ik niet uitzetten, de onrust was meester over mijn hoofd.
Herken je dit, dat je zoveel onrust in jezelf hebt dat je niet tot slapen komt? Inmiddels weet ik dat ik mezelf tot ontspanning kan brengen.

Ontspanning in lijf en geest

Er zijn vele technieken die je daarbij kunnen helpen. Meditatie is er één van. Als je namelijk 3 x per week bewust mediteert zal dit een algemeen ontspannend effect op je hebben. Hoe meer je mediteert hoe beter voor je lijf en geest, waardoor de onrust afneemt.
Jij wilt toch ook beter slapen? Leer dan via onze online training beter te slapen. Of denk je de dokter schrijft me wel slaappillen voor? Wij geloven in zelf verantwoordelijkheid. Neem nu de beslissing en investeer in jezelf!

Schrijf je nu in voor de online slaaptraining en ga weer lekker slapen.

 • 8 succesvolle stappen om beter te slapen
 • Veel oefeningen die je helpen beter te slapen
 • Online support
 • Wekelijks een nieuwe meditatie oefening
 • Video’s die je inzicht geven in je eigen gedragspatronen betreffende slapen
 • Tips over voeding voor een gezonde slaap

Normale prijs € 197,- nu voor € 97,-

Schrijf je hier direct in.

 

 

Reacties

 1. Gonnie zegt:

  Laats was ik een weekendje weg en toen heb ik pas lekker geslapen! Had van te voren ook een massage gehad. Kon echt even alle stress van me afslaan en lekker ontspannen, heerlijk!

  • Massage is zeker een goede manier van ontspannen. Als je de gelegenheid hebt om je te laten masseren, hetzij door een professional of je partner, het zal je zeker helpen beter te slapen.

Laat wat van je horen

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.