De snelste manier naar een rustige en ontspannen slaap

Er zijn veel wegen die naar Rome leiden.

Je kunt met de auto, trein of vliegtuig. Je kunt de route nemen die je wilt. Dit geldt hetzelfde voor persoonlijke groei … persoonlijk  succes … én natuurlijk voor een goede nachtrust.

Er zijn verschillende manieren en sommigen gaan sneller dan anderen.

Eén manier om beter te leren slapen, is mee doen aan ons online programma “Lekker slapen”.

Het programma is effectief, duurzaam, gemakkelijk, en het is een snelle manier – mede door de kracht van mind control – om je leven te transformeren en van al je slaapproblemen af te komen.

Zoals je wellicht weet, worden er  in verschillende culturen  gebruik gemaakt van ritmische geluiden, van stem/zang,  van dans en muziek.  Dit alles om je energetisch op te laden, om je in een bepaalde trance te brengen, je bewustzijn te veranderen en/of ziekten te genezen.

De huidige wetenschap geeft je de mogelijkheid om de kracht van geluid te gebruiken om je hersenen te trainen en te herprogrammeren naar een diepe slaap.

Dit allemaal zonder dat jezelf iets hoeft te doen!

Wij willen dat je begrijpt dat je niet elke nacht hoeft te strijden, zoals je nu mogelijk doet. Je hoeft jezelf niet neer te leggen bij een slechte slaap en een slechte energie.

Je hoeft je leven niet te verspillen aan onrustige nachten.

 

En je kunt NU beginnen. Aan jou de zet!

In de online training “Lekker Slapen” krijg je te maken met een subtiel aangepast achtergrond geluid.

Wij zullen daar uitleggen dat de hersengolven een bepaalde frequentie hebben die gelijk is aan een waak of slaaptoestand.

Mee doen kan je leven veranderen en het werkt blijvend.

Dit is het grootste verschil in vergelijk met het gebruik van slaappillen. Slaappillen werken naar verloop van tijd niet meer. Echter je hersenen herprogrammeren kan je altijd. “Ik kan niet slapen” wordt dan “ik kan slapen”.

Het is eenvoudig; in de online training krijg je diverse meditaties en werkvormen aangeboden waar je met dit geluid en de herprogrammeringen kan trainen.

Het werkt dus snel en simpel.

Hoe lang het voor je duurt kunnen we niet zeggen omdat het van persoon tot persoon kan verschillen. Sommigen hebben de eerste nacht effect, bij anderen duurt het langer.

Voorbeeld van Pieter 36 jaar

Zeker tot zijn 32 ste jaar heeft Pieter slapeloze nachten gehad. Door zichzelf te trainen met de hersengolf frequenties en te luisteren naar het bijzondere geluid, werd hij rustiger en kon hij een techniek toe passen om snel in slaap te vallen. Ook als hij in de nacht wakker werd, kon hij weer de techniek toepassen om de slaap weer te pakken.

Soms heeft hij nog wel eens moeite om in slaap te vallen, maar dan weet Pieter dat het komt door een probleem op het werk of doordat hij iets verkeerd gegeten heeft. Hij weet dan door specifieke oefeningen (met of zonder het geluid) de slaap wel te pakken.

Wij hebben hieronder een vraag voor je.

Heb je genoeg van het domino effect wat slecht slapen op je leven heeft?

Ben je klaar om iets te doen, op een gezonde en eenvoudige manier, om je situatie rondom slapen te veranderen? Dat wil zeggen overdag je goed en fit voelen en ’s nachts lekker slapen?

Enkele dagen geleden kwam je op deze website en besloot je om verder te kijken. Misschien was je sceptisch en misschien ben je dat nog? En denk je misschien: Is het echt zo simpel en kan het echt?

Je hoeft ons niet te geloven. Je kunt hooguit het zelf uitproberen.

Waarschijnlijk ken je onderstaande gezegde:

“Als je altijd doet wat je kreeg, krijg je wat je kreeg!”

Wij kunnen je helpen, alleen als jezelf de eerste stap zet. Doe mee met onze Online Slaaptraining!

Kies voor een heerlijke nachtrust en leer vanaf nu echt Lekker Slapen!

 

Tot ziens,

Team Kan Niet Slapen

Laat wat van je horen

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.