Heb jij slaapproblemen en…

  • Lig jij ’s nachts vaak wakker van de zorgen?
  • Sta je ’s morgens moe op terwijl je toch vroeg je bed ingaat?
  • Heb je moeite met inslapen of word je ’s nachts steeds wakker?
  • Wil je van je slaappillen af?

Er is een oplossing!

Iedereen kan weer lekker leren slapen!

Dankzij onze Slaaptips en Online Slaaptraining lig je nergens meer van wakker! Al deze bovenstaande situaties hebben namelijk te maken met slecht slaapgedrag.

Met onze gedegen en geteste Slaaptraining verander je je gedrag en leer je beter te slapen. Online zodat je er de deur niet voor uit hoeft. Sterker nog je kunt de training gewoon in je pyama volgen!

Goed slapen gaat voor de een supermakkelijk en voor een ander vergt dat wat voorbereiding. Voorbereiding die je na een tijdje zo natuurlijk afgaat dat je je afvraagt waarom slapen voor jou al die jaren nou zo moeilijk was.

Leer met onze Online Slaaptraining weer heerlijk slapen!

De Online Slaaptraining leert je in 8 modules verdeeld over 2 maanden wat je kunt doen en laten om beter te slapen. Van ontspanningstips tot inrichting van je slaapkamer tot wat je beter wel of juist niet kunt eten voor het slapengaan.

Nu snappen we best dat je nog skeptisch bent of het allemaal gaat lukken met dat slapen. Tenslotte heb je het probleem al jaren en denk je bij elke oplossing “dit is het”. Daarom hebben we de geld-terug-garantie voor jou. Heb je na het volgen van 2 modules niet het idee dat het helpt dan krijg je gewoon je geld terug.

Nu alvast vrijblijvend beginnen met lekkerder slapen?

Meld je dan aan en ontvang de GRATIS CD met ontspanningsmeditaties. Meditaties die de eerste stap zijn om ontspannen je bed in te stappen voor een relaxte nachtrust. Bovendien ontvang je ook regelmatig Onze Slaaptips in je inbox. Op onze blog vind je eerdere slaaptips.

Wil jij de Meditatie CD gratis ontvangen?

Vul dan rechtsboven je naam en je e-mailadres in en ontvang de CD binnen elke minuten in je inbox. Zo kun je al een begin maken met lekkerder te slapen. Wil je echt serieus aan de slag met beter leren slapen? Lees dan meer over onze Online Slaaptraining “Eindelijk… lekker slapen”

Meer info of deelnemen aan “Eindelijk Lekker Slapen”?

Meer informatie over deelname en de kosten kun je lezen op onze pagina over de “Eindelijk Lekker Slapen” slaaptraining

 

Bekijk de details »  

 

Namens het team van Kan Niet Slapen,

Slaap lekker!