Team Kan Niet Slapen

Slapen is voor ons allen een issue geweest. Lang wakker liggen in bed, liggen woelen, piekeren, diverse keren wakker worden en niet door kunnen slapen zijn ons allemaal bekend.

De één heeft het ervaren als kind, de anderen op latere leeftijd. Nu zijn we allen goede slapers, mede ontstaan door onszelf te trainen en ons bij wijze van spreken te herprogrammeren. Onze ervaring, training en onderzoek willen we graag overdragen aan alle mensen die ook slecht slapen en graag weer een goede nachtrust willen.

Naast dat we oprichters zijn van Kan Niet Slapen, zijn we als experts werkzaam op het gebied van communicatie en leiderschap, als trainer en coach/adviseur en als fysiotherapeut / haptonoom. Naast dat we allen ervaring deskundig zijn in “slecht slapen”, hebben we veel mensen begeleid in ontspanning en beter leren slapen.

Kan Niet Slapen is een samenwerking tussen Safit en Biz2Web. Vanuit de inhoudelijke expertise van Safit  is er samen met Extra Force een online trainingsprogramma gerealiseerd.

Maria van Luijk, Ferdinand Aukes en Margreet Jonker

Maria van Luijk, Ferdinand Aukes en Margreet Jonker

De volgende personen zijn betrokken bij jouw probleem en helpen je graag om weer beter te leren slapen.

  • Slaaptrainer Margreet Jonker
  • Slaaptrainer Ferdinand Aukes
  • Slaaptrainer Maria van Luijk
  • Roel van Bommel van Biz2Web