Last van slecht slapen, slapeloosheid of niet slapen?

Wij geloven dat iedereen lekker kan slapen en dat niemand wakker hoeft te liggen!

Herken je het volgende …

  • Je hebt moeite met inslapen?
  • Je wordt regelmatig wakker ‘s nachts?
  • Je ligt te draaien en te woelen in bed voordat je in slaap valt?
  • Je hebt last van stress of angst of bent nog druk in je hoofd?
  • Je neemt de dag nog (10x) door als je in bed ligt?
  • Je vindt van jezelf dat je een slechte slaper bent?
  • Je hebt het idee dat je ’s ochtends nog net zo moe bent als ‘s avonds?

Al deze bovenstaande situaties hebben te maken met slecht slapen, slapeloosheid en slecht slaapgedrag. Wij willen voorkomen dat dit je weer gebeurt. Dus wil je af van je slechte slapen …?

… dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Allereerst hebben we een  CADEAU voor je.

Wij bieden je een GRATIS CD met ontspanningsmeditatie aan.

Schrijf je in voor onze slaaptips aan de rechterkant van de website (GRATIS) en ontvang regelmatig handige slaaptips voor een betere nachtrust!

 

Je  ontvangt meteen de rustgevende meditatie-CD in je inbox en je kunt dus direct aan de slag om beterte leren slapen! De CD begeleidt je om je volledig te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Het is gebleken dat mensen die hun (hersen)activiteit goed afbouwen, makkelijker in- en doorslapen en zich fitter voelen. Dus vul je naam en e-mailadres hier rechts in en over een paar minuten heb je de gratis CD in je mailbox.

Wat hebben we nog meer voor waardevols te bieden?

Wij bieden een online slaaptraining aan, speciaal ontwikkeld voor mensen zoals jij, die moeite hebben met slapen. Wie wil er nou niet lekker slapen en uitgerust en fit opstaan?

Wij geloven dat iedereen lekker kan slapen en dat niemand wakker hoeft te liggen! Het online programma “Lekker Slapen” is door intensieve studie en uitgebreide ervaring vanuit deze gedachte ontstaan. De slaaptraining leert je op een eenvoudige manier, zowel naar de interne al externe factoren te kijken die bijdragen aan een beter slaappatroon en betere slaapgewoonten. Zo zal je jezelf en je omgeving uitgebreid ontdekken en jezelf ontwikkelen om lekkerder te slapen.

Dus voor de echte slechte slapers is er de mogelijkheid om een abonnement te nemen op onze (betaalde) online training “Lekker Slapen” die je leert om weer goed te slapen!

“Lekker Slapen” is de online slaaptraining
om weer meteen goed en lekker te leren slapen!

Dit succesvolle programma heeft al vele mensen een goede nachtrust bezorgd.

Het online programma “Lekker Slapen” biedt elke maand een diversiteit aan informatie, tips, oefeningen, nieuws en nog veel meer. Deze bewezen wijs- en wetenswaardigheden zijn voor onze leden altijd toegankelijk voor naslag via het exclusieve deel van deze website. Dat is dus een uniek platform met instructievideo’s, meditatiehulpmiddelen en nog meer praktische tips.

Wees welkom!

Wij weten uit ervaring wat je meemaakt …

Kies dus voor een goede nachtrust! Je hebt NU de keus om beter te leren slapen! Je wilt toch ook een positief antwoord kunnen geven als men aan je vraagt: “Lekker geslapen vannacht?”

Meld je aan!

Voor meer en uitgebreidere informatie over lid worden
zie: http://www.kannietslapen.nl/lid-worden/

Onze slaaptrainers zijn er klaar voor! Nu jij nog!

Wij heten je van harte welkom bij Kan Niet Slapen!

Namens Team Kan Niet Slapen

Slaap Lekker!

Margreet Jonker

Ferdinand Aukes

Roel van Bommel